Forside Nyheder

Samsung Music Hub på vej til Danmark?


Samsung vil også lege med på musikmarkedet ligesom Apple, Microsoft, Google, Sony, Nokia osv.osv.


Derfor købte de sidste år musik-startup?en mSpot og lancerede Samsung Music Hub, en tjeneste der kombinerer on-demand musik ligesom Spotify, men samtidig kan huse din egen musik via en cloud storage-tjeneste. Music Hub indeholder også en scan-og-match-tjeneste i stil med iTunes Match.


Indtil videre har Samsung Music Hub kun været tilgængelig i seks lande over hele verden. Men nu tyder noget på, at det står til at blive ændret i løbet af 2013.


På musikmessen MIDEM, der lige nu finder sted i Cannes i Sydfrankrig, talte Samsungs MVP for Media Services, TJ Kang, nemlig med websitet The Next Web. Han udtalte i den forbindelse, at 2013 ville blive året, hvor Music Hub ville komme ud til flere lande?og ud til mere hardware.


Ikke nok med at Samsung angiveligt vil brede tjenesten ud på al deres egen hardware lige fra telefoner til Android-baserede køleskabe, men Samsung-bossen antydede også, at tjenesten potentielt kunne komme ud på konkurrenternes hardware. Ifølge The Next Web indrømmede han nemlig, at det ville være nemmere for forbrugerne, hvis de også kunne bruge tjenesten på devices, der ikke står Samsung på, og han afviste ikke, at dette kunne komme i fremtiden.

Annonce