Forside Nyheder

Samsungs støvsugerrobot klarer hjørnerne


Støvsugerrobotter er ikke noget af det, vi skriver allermest om her på Recordere, selvom det vel i virkeligheden er selve definitionen på forbrugerelektronik i hjemmet. En gang imellem kommer der dog noget, der fortjener lidt opmærksomhed.


Samsung er formodentlig det eneste firma, der giver iRobot konkurrence på robot-støvsugerfronten. Den sydkoreanske gigant er så småt begyndt at lække de nyheder, de vil præsentere på CES i næste uge, og en af dem er netop en ny støvsugerrobot, der netop er dukket op på Flickr.


Det nye ved denne støvsugerrobot er angiveligt, at den har en pop-ud-børste installeret, der kan tage sig af de hjørner, den normalt ikke kan komme ind i på grund af den cirkulære formfaktor. Den har også et kamera ombord, der hjælper med at kortlægge den rute, robotten tager rundt på gulvet.


Det er småt med detaljerne omkring Smart Tango Corner Clean, som modellen hedder, men forhåbentlig får vi mere at vide under CES.

Annonce