Forside CES CES 2013

Samsungs Ultra HD TV låner design fra B&OTryk på billedet for at se flere billeder. Fotos: recordere.dk


 


Samsung teasede på dette kæmpe indrammede TV op til CES-udstillingen. Et TV der også har lånt lidt fra B&O i designet.


Det anderledes TV-design som Samsung teasede på, her op til CES-udstillingen i Las Vegas, er både markant anderledes end det vi har set før, og samtidig er der noget genkendeligt.


For når Samsungs nye TV med firedobbelt opløsning (Ultra HD = UHD) hænges op på væggen, så ligner det faktisk noget B&O kunne have sendt på markedet. Som en Beovision 11, bare uden højttaleren under skærmen. Selve rammen er chrome udenpå og sort indeni.


Det er dog muligt at flytte selve skærmen op/ned i rammen. Ikke med motorstyring, men som en del af selve installationen. Så selvom det ved første øjekast  ligner et B&O, kan det også bringes til at ligne noget andet.


TV-højttalerne sidder i selve rammen, og det fås i 84″ og 110″. Det store 110″ er noget af en klods, som nok vil passe dårligt ind i de fleste almindelige stuer alene pga. størrelsen. Men det “mindre” 84″ skal der nok blive solgt nogle stykker af.


Samsung forventer 84″ til Danmark, men prisniveauet er endnu ukendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.