Forside CES CES 2013

Smugkig: Vi har været i CES-hallerneSmugkig galleri fra CES-hallerne


 


Organiseret kaos her 1,5 døgn før CES åbner. Vi har været inde i de haller, hvor håndværkerne og teknikere knokler med at blive klar til åbningen.


Mandag er pressedag på CES og tirsdag åbner selve udstillingen. Vi har været ude og kigge i hallerne, for at se om de mon var ved at være klar.


Udstillingen begynder at tage form, og allerede nu kan vi ane nogle af de trends der vil præge CES 2013. En af dem er Ultra HD, TV med 4K opløsning (fire gange 1080P full HD).


Kineserne er også med. Kinesiske TCL havde endda gjort klar til at vise deres 110″ Ultra HD TV som medvirker i Iron Man 3.


Vi så ingen OLED TV. De er der helt sikkert, men de var gemt væk. Både Samsung og LG havde lukket deres stande af, og gav ikke smugkig på den ydre del af udstillingsområdet. Den del man møder først, hvor standens blikfang er placeret. 


Men nyhederne kommer vi til at høre meget mere om mandag. Det er mandag aften og natten til tirsdag, at producenterne på samlebånd løfter sløret for årets nyheder indenfor hjemmets elektronik.


Tryk på billedet øverst, for at afspille vores smugkig-galleri.Annonce