Forside Nyheder

Surface er klar til DK, her er priserneGalleri: Microsoft Surface RT og tilbehør


 


Microsoft er snart klar med Surface på det danske marked, tjek priser og tilgængelighed her.


Nu kommer Surface RT. Danske brugere vil kunne købe den hos udvalgte forhandlere og via Microsofts Store online fra d. 14. februar.


?Julen varer lige til påske. Nu har vi fulgt Surface fra sidelinjen siden lanceringen og har mærket en enorm interesse fra danske forbrugere og virksomheder. Vi glæder os derfor over at kunne give danskerne mulighed for at opleve Surface Windows RT,? siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.


En tablet med Windows 8 RT og mulighed for touch-cover (et super tyndt keyboard/cover). Med Windows-apps, mulighed for lagring i og streaming fra skyen via SkyDrive, underholdning med HD-video, Xbox Music, spil, USB-port, microSD-port og produktivitet med Office Home & Student 2013 RT.


Læs vores anmeldelse af Microsoft Surface RT her


 
Nye touch-covers med mønstre til Surface
 


 


Priser 


Surface Windows RT og tilbehør vil blive tilgængelig i følgende varianter:  • 32 GB, med et sort Touch Cover, koster kr. 4.699,-
  • 64 GB,  et sort Touch Cover, koster kr. 5.399,-
  • Surface Windows RT 32 GB koster kr. 3.999,-
  • Surface Windows RT 64 GB koster kr. 4.699,-
  • Touch Cover i et udvalg af farver koster kr. 969,-
  • Type Cover i sort koster kr. 1.049,-

Samtidig præsenteres en Surface Edition af Microsofts Wedge Touch-mus, som allerede nu vil være tilgængelig på de eksisterende Surface-markeder og som præsenteres på de nye markeder inden for den nærmeste fremtid.


 


 
Microsoft Surface RT 


 


Surface Windows 8 Pro har premiere i USA


Samtidig med introduktionen af Surface Windows RT til de nye markeder, får Surface Windows 8 Pro sin debut i USA og Canada ? det sker allerede d. 9. februar 2013.


Med sin Intel Core i5-processor giver Surface Windows 8 Pro samme ydelse og funktionalitet som en fuld pc, bare i form af en tablet.


Den kan køre både Windows 8 og Windows 7-applikationer præcis som en traditionel pc. Surface Windows 8 Pro vil være tilgængelig i to varianter på hhv. 64 GB og 128 GB3  til en pris fra 899 USD.


En Surface-pen med Palm Block-teknologi medfølger og er designet specielt til at give brugeren endnu flere muligheder.

Annonce