Forside CES CES 2013

USB-scanner, du kan have i lommen


Hvad skal man med en scanner, når man kan få et hovercam, der også scanner bøger og visitkort langt hurtigere og nemmere?


Hvorfor skal en scanner fylde så meget? Det behøver den skam heller ikke. Firmaet bag Hovercam har fundet en smart løsning på denne udfordring, og vi fik øje på den under vores vandring i de mere dunkle dele af CES-messen.


Hovercam Mini 5, som ses på billedet, lander i andet kvartal og kan som flere andre af Hovercams produkter scanne dokumenter fra en vis højde. Firmaet lover at scanningskvaliteten er på højde med en almindelig scanner, men fordi Hovercam kan klappes sammen, fylder den meget mindre.


En anden fordel ved Hovercam-produkterne er at man kan bruge dem til at scanne bøger med langt lettere end med en almindelig scanner. I Mini 5 sidder der et 5 Megapixels kamera og en LED-lampe, der alt sammen forbindes til en pc via USB og derfor IKKE kræver separat strømforsyning, modsat en almindelig scanner.


Du kan læse mere om Mini 5 og de øvrige Hovercam-produkterne (der også kan bestilles) på http://www.thehovercam.com.

Annonce