Forside Nyheder

Waoo klar med frit valg af TV-kanalerne, direkte fra fjernbetjeningen


 


Nu kan TV-kanaler til- og frakøbes enkeltvist af Waoo-kunderne, blot vha. fjernbetjeningen.


Fra i dag bliver det muligt at købe fritvalgs-kanalerne og ekstra TV-pakker hos Waoo, blot med fjernbetjeningen direkte på TV?et.


?Vi har i praksis givet kunderne større valgfrihed ved at gøre det meget nemmere at vælge kanaler til og fra. Så hvis man i TV-guiden ser, at der er noget spændende, fx en fodboldkamp, på en kanal, man ikke har, kan man fem minutter senere være klar til at se kampen,? siger Waoo!?s administrerende direktør Anders Christjansen.


 


Mindst fire kanaler ad gangen


Kunderne skal minimum have en grundpakke og mindst fire valgfri kanaler. Herefter kan kunderne skifte de fire kanaler ud enkeltvis. Kravet om at der mindst skal abonneres på fire ekstra-kanaler kommer fra rettighedshavernes organisation Copydan.


?Der er et stigende ønske fra såvel forbrugerne som politikere om at få flere fritvalgs-kanaler og at gøre op med de store TV-pakker, og Waoo! arbejder løbende på at udvide vores porteføjle af fritvalgs-kanaler og forhandler med Copydan om færre restriktioner på salg af fritvalgs-kanaler,? siger Anders Christjansen og lover, at Waoo! så snart, Copydan måtte åbne op for muligheden, naturligvis vil sælge kanalerne til kunderne enkeltvis uden krav om køb af mindst fire kanaler.


 


Vælg imellem 83 kanaler


Bindingsperioden på de fire ekstra kanaler er en måned. Derfor har man efter en måned mulighed for at vælge nye kanaler til og fra, så længe man blot har fire fritvalgs TV-kanaler i alt.


Det er forskelligt, hvad fritvalgs-kanalerne koster. Eksempelvis koster TV2 Film 20 kr., BBC World News 10 kr. og Discovery 30 kr. om måneden. I alt kan der frit vælges mellem 83 kanaler. Waoo!?s grundpakke koster kr. 119/måned.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.