Forside CES CES 2013

Xperia Z er Sonys nye supertelefon

 


 


Sony Xperia Z


Sony har præsenteret de nye smartphones, Xperia Z og ZL nu. Det er heftige sager.


Rygtet var løbet forud, at Sony ville klargøre deres nye premium topmodel smartphone til CES, og det holdt stik.


Med et 5? fuld HD 1080 Reality Display, Snapdragon S4 Pro quad-core processor, 13 megapixel hurtigtoptagende kamera og 4G LTE, har Xperia Z alle de specifikationer, som forventes af en premium smartphone.


Xperia Z?s display drives af Mobile BRAVIA® Engine 2, der knytter Sony?s lange TV-ekspertise til smartphonen. En smartphone der også deler teknologi med digital-kameraerne og indeholder Exmor RS til mobiler. Det er verdens første billedsensor med HDR (High Dynamic Range) video til smartphones. HDR teknologi giver klare billeder med et stærkt baggrundslys, så brugerne nemmere kan tage billeder og videoer.


Xperia Z indeholder også det nye STAMINA batteri Mode, som kan forbedre standby-tiden med op til fire gange, ved automatisk at lukke batterikrævende applikationer, når skærmen er slukket og starte dem, når skærmen tændes.


  


Medie og TV-integration


Sony?s medieapplikationer tilbyder en ensartet underholdningsoplevelse over en række af Sony?s enheder.


?WALKMAN?, album- og filmapplikationerne, som er installerede på Xperia Z, giver mulighed for at opdage online og offline indhold gennem en enkelt indgang med nye måder at nyde og dele indholdet. ?WALKMAN? applikationen giver adgang til al din downloadede musik, et bibliotek med 18 millioner sange at udforske fra Music Unlimited og social integration på Facebook, mens Album applikationen giver nem adgang til Facebook-venners billeder og til at gennemse billeder efter lokalitet.**


One-touch funktionerne giver brugerne mulighed for nemt at dele musik, billeder og videoer fra deres smartphones med en række NFC-aktiverede Sony enheder, inklusiv højtalere, høretelefoner og nu TV. Med det nye BRAVIA TV, som også annonceres i dag, tillader en enkelt berøring mellem Xperia Z og fjernbetjeningen til TV?et dig at nyde dine billeder og videoer på den store skærm.


 


Pris og tilgængelighed


Xperia Z lanceres globalt i 1. kvartal 2013.


Prisen er ikke oplyst.


 


Galleri 


Vi har samlet lidt billeder fra første møde med Sony Xperia Z, og søstertelefonen Xperia ZL (med større skærm), på CES-udstillingen i Las Vegas i januar.


Den lidt mindre telefon der optræder på flere af billederne er Sony Xperia V.


 
  


Key features hos Xperia Z  • 5? 1080 x 1920p fuld HD Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine 2
  • 13MP Fast Capture kamera med Exmor RS til mobile, HDR video, Superior
    Auto og Noise Reduction, som ubesværet fanger knivskarpe billeder og
    videoer uanset betingelserne
  • 4G LTE, som understøtter alle frekvensbåndene i Danmark
  • Støv- og vandafvisende (IP55 & IP57) med et holdbart glasdisplay
  • 1.5 GHz asynkron quad-core Snapdragon S4 processor med 2GB RAM
  • STAMINA batteri-mode, som forlænger standby tiden med mindst fire gange

Annonce:
Forrige artikelSony: Vi kæmper os tilbage “Wow for wow”.
Næste artikel4K-hjemmeunderholdning med Sony Bravia
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.