Forside Nyheder

2012 var rekordår for Stofa


 


50.000 nye kunder på Stofa bredbånd var med til at give landets 2. største kabel-tv selskab et rekordår.


Danmarks næststørste kabel-tv-selskab lukker 2012 med vækst på både omsætning og indtjening. Årets meget tilfredsstillende resultat bliver især båret af kraftig vækst på nye kunder.


30.000 nye bredbåndskunder valgte Stofa sidste år, og medregnet købet af Canal Digital Kabel er hele 50.000 nye bredbåndskunder kommet til i løbet af strategiperioden. Samtidig er der sket stor vækst på kunder med interaktivt Stofa SmartTv. Det har haft afgørende betydning for det gode resultat:


Stofa har dermed styrket sin kerneforretning markant – en forretning som ventes yderligere forstærket med salget til SE (Syd Energi).


“De nye ejere vil med sikkerhed hjælpe os til at blive større og stærkere. Vi skal vokse voldsomt de kommende år, hvis vi skal have styrke til at blive en reel udfordrer til YouSee”, lyder det fra Klaus Høeg-Hagensen, Stofas administrerende direktør.


Stofas omsætning i 2012 blev på 1344 MDKK. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2011. EBITDA for året lyder på 256 MDKK. Det er en vækst på cirka 29 procent i forhold til året før.


 


 
Annonce