Forside Nyheder

En Roomba til din smartphone-skærm


I afdelingen for fjollede gadgets, vi ikke har brug for (men som er coole at have) er der netop kommet en ny til samlingen.


Vi rapporterede fra CES om en art vinduespudser-Roomba med navnet Winbot, der kan vaske vinduer for dig. Men hvad nu, hvis det glas, du gerne vil pudse, sidder på en af dine tablets eller en smartphone?


Jamen, det findes der da også en robot til!


Takara Tomy har lavet en lille robot med navnet Auto Mee S, der kan køre rundt på din tablet og pudse skærmen på bare otte minutter og smartphones tager ?kun? fire minutter. Så slipper du for at gøre det ? også selvom du formentlig kan gøre det på under et minut.


Den lille robot koster til gengæld kun omkring 100 kroner, men du skal til Japan og hente den. Websitet AkihabaraNews, der dækker gale gadgets fra Japan, skriver at den er i butikkerne derovre til Marts.

Annonce