Forside Nyheder

Er Samsung klar med OLED TV d. 19/2 ?På CES-udstillingen viste Samsung også buede OLED TV frem, de var ikke med i Monaco.


 


Samsungs OLED-satsning er omgærdet med mystik, men måske pønser de på at slå LG på målstregen.


OLED TV regnes som “the next big thing” indenfor TV, mere end Ultra HD (4K), selvom det ene ikke udelukker det andet.


På IFA-udstillingen i Berlin i august-september sidste år var OLED TV i fokus hos både Samsung og LG, og blev brugt som det absolutte blikfang på deres stande. På CES-udstillingen her til januar havde Samsung istedet givet blikfanget til det store Ultra HD (4K) TV, og nøjedes med at præsentere OLED i et hjørne af standen.


På Samsung European Forum, som blev afholdt i Monaco i mandags, der blev OLED TV slet ikke nævnt med et ord på det indledende pressemøde, og i selve udstillingsområdet hang der kun et enkelt eksemplar til demonstration af dualview via 3D-briller (se to forskellige TV-billeder fra samme TV).


Hvad var nu det? Er OLED TV slet ikke et fokus-område hos Samsung mere?


Jo, det er det helt sikkert, men noget tyder på at de bare gemmer godterne lidt endnu. Hvis vi skal tro de seneste rygter fra asien, så pønser Samsung på at slå LG på målstregen. Det skriver OLED-info.com


LG ventes at begynde at sælge deres OLED TV i hjemlandet Sydkorea d. 20. februar, og nu har Samsung indkaldt til et pressemøde dagen før, d. 19. februar.


Så må vi se om det holder stik, og om de også kommer til Europa senere i år.Annonce