Forside Nyheder

Instagram når 100 millioner brugere pr. måned


Det fotobaserede, sociale netværk Instagram har nået en milepæl i brugertallet. Der er nu 100 millioner aktive brugere på netværket om måneden.


Der er naturligvis langt op til brugertallet hos Instagrams ejere, Facebook, der har over ti gange så mange registrerede brugere. Men det er stadigvæk en pæn slat mennesker, der dokumenterer deres liv ved at tage billeder med mobilen og uploade dem direkte til tjenesten.


Dermed kan Instagram konstatere, at den skandale, der ramte sitet efter Facebook-overtagelsen sidste år, ikke har betydet noget for populariteten. Instagram tilføjede formuleringer til deres brugerbetingelser, der antydede, at de ville overtage retten til folks uploadede billeder, inklusive retten til at sælge dem videre til tredjemand.


Det var ifølge Instagram en forkert læsning af teksten, men de valgte alligevel at fjerne den og erstatte den med en mere moderat formuleret tekst. Det skete efter et massivt oprør blandt Instagram-brugere og en masse negativ omtale i pressen.


Men det synes altså ikke at have betydet noget for Instagrams popularitet i det lange løb.

Annonce