Forside Nyheder

Netflix lokker med gratis afsnit af ny serie


Beskåret “plakat”. Tryk på billedet for at se resten.


 


Den nye eksklusive serie på Netflix, House of Cards, skal lokke nye kunder til. Alle kan frit se første afsnit i februar.


House of Cards er skabt af instruktøren David Fincher (Mænd, der hader kvinder, The Social Network), den prisvindende dramatiker og Oscar-nominerede manuskriptforfatter Beau Willimon (Farragut North, Kamæleonen) og Oscar-vinderen Eric Roth (Forrest Gump, München).


Første sæson består af 13 afsnit, baseret på miniserien af samme navn fra BBC. Dette syndige politiske drama går bag facaden og ind i de politiske korridorer, hvor grådighed, sex, kærlighed og korruption trives i det moderne Washington D.C.


I en kompromisløs udforskning af magt, ambition og “The American Way” skildrer serien Francis Underwood (Kevin Spacey), som er indpisker i Kongressen. Underwood er politikernes politiker – mesterlig, underholdende, karismatisk og hensynsløs. Han og hans lige så ambitiøse hustru Claire (Robin Wright) viger ikke tilbage for noget, når det handler om at få magten. Ud over Kevin Spacey, Robin Wright og Kate Mara medvirker også Corey Stoll (Midnight in Paris), Kristen Connolly (The Cabin in the Woods), Michael Kelly (The Adjustment Bureau) og Sakina Jaffrey (Helt sikkert … måske).


Fincher har instrueret de første to episoder af serien, som blev skrevet af Willimon. Også James Foley (Sælger til salg), Joel Schumacher (Falling Down), Charles McDougall (The Good Wife), Carl Franklin (Djævel i blåt) og Allen Coulter (The Sopranos) har været instruktører på House of Cards.


Det gratis afsnit kan ses i hele februar her.

Annonce