Forside Indhold og distribution Film

Nu er HBO en del af Telia TV


 


Vælger du TV-signaler fra distributøren Telia TV, så kan du nu få HBO i din TV-boks. Gratis i 3 måneder.


HBO bliver nu inkluderet i Telias tv-tilbud her i Danmark. Det indebærer blandt andet, at eksisterende og nye Telia tv-kunder kan se nye afsnit af HBO´s populære serier med danske undertekster på tv?et, inden for et døgn efter premieren i USA.


Udover HBO´s 24-timers tv-kanal, med et planlagt program af nye serier, indgår også HBO?s on demand-kanal (programbibliotek) på Telia TV. Som introduktionstilbud giver Telia HBO, uden omkostninger, de første tre måneder til eksisterende og nye Telia tv-kunder.


?Ventetiden på flere måneder er slut. Det seneste afsnit af yndlingsserien er nu tilgængelig direkte på dit tv inden for end et døgn efter premieren i USA ? og samtidig er der adgang til hele sæsoner af gamle og nye serier. Det er ingredienserne til en rigtig god tv-oplevelse derhjemme, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde HBO til vores tv-kunder,? siger Lars Gudbrandsson, ansvarlig for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.


 



 


Pris og tilgængelighed


Alle Telia tv-kunder, nye som eksisterende, tilbydes nu en smagsprøve på HBO kvit og frit i tre måneder ? uden binding.


Efterfølgende kan HBO tilkøbes for 79 kr. pr. måned.


 







Fakta om Telia TV


Telia TV er en del af Telias triple-play tilbud med internet, telefoni og tv via telefonstikket (ADSL). Produktet omfatter tre tv-pakker med hhv. 15 (Startpakken), 26 (Favoritpakken) og 49 (Familiepakken) tv-kanaler, op til 20 Mbit bredbånd (så meget der kan leveres på adressen) samt forbrugsafregnet bredbåndstelefoni. Filmleje (VOD), Start forfra-funktion, tv on Demand og fjernbetjenings-apps hører til de mange funktioner, der følger med Telia TV.

Annonce