Forside Nyheder

Nu kører Instagrams fotofeed også på web


Instagram kan nu kan vise hele ens Instagram-profil via nettet, og det gør det nemmere at tilgå ens billeder fra en hvilken som helst enhed uden at skulle downloade app?en først.


Instagram har nemlig langt om længe fået sin webdel op at køre med alle de funktioner, man kunne forvente. Indtil nu har man kun kunnet tilgå sin egen profil og fotos, men nu kan man også se ens foto-feed via web.


Den eneste af de tre store smartphone-platforme, der ikke har en Instagram-app er Windows Phone. Men nu kan Windows Phone-ejere komme lidt tættere på at lege med på verdens mest populære sociale foto-netværk.


Desværre kan man endnu ikke uploade billeder af den vej, så det er stadig begrænset, hvor stor glæde Windows Phone-ejerne får af denne tilnærmelse. Der findes dog tredjeparts-alternative med mere eller mindre gennemført tilgang til Instagram, som for eksempel InstaCam.

Annonce