Forside Nyheder

Nu kommer der en officiel Lego-case til iPhone


Indtil nu har det kun været muligt at få en ?fake? Lego-case til iPhone. Men nu har Billund-firmaet sat sit officielle stempel på et design lavet en af verdens største fabrikanter af iPhone-tilbehør, Belkin.


Lego, der ellers primært er vant til at være på den modtagende side af licenserne, kan på den måde sprede det ikoniske Lego-klods design ud til voksne iPhone-brugere, der stadig leger med Lego i hjertet. Ifølge Belkin vil de bringe en hel del forskellige Lego-designs på markedet.


I pressemeddelelsen fra Belkin hedder det sig dog, at andre platforme vil komme til ?efterhånden som partnerskabet udvikler sig.?


Lego og Belkin teasede med de nye cases på CES-messen i januar, hvis man var heldig nok til at få øje på dem.. Vi kan forvente at se iPhone-cases med officielt Lego-design senere på foråret.


Prisen er ikke annonceret endnu.

Annonce