Forside MWC MWC 2013

Nyt Android mediecenter fra Samsung
Foto: Android HomeSync fra Samsung 


Nyt Android mediecenter fra Samsung


HomeSync er Samsungs nye, kombinerede mediecenter med Android Jelly Bean og cloud-tjeneste med plads til 1 TB, der gør det muligt at dele og streame indhold mellem alle familiens Android-enheder.


Mangler du et centralt sted at samle dine billeder, film og lydfiler, er Samsung klar med  HomeSync. Nu kan du samle det hele på ét sted og samtidig have adgang til dit indhold, uanset hvilken enhed du bruger. Løsningen hedder Samsung HomeSync og er en hub, hvor hele familien kan gemme og dele sit digitale liv.
 
På mobilmessen MWC i Barcelona præsenterer Samsung for første gang sin nye store satsning, Samsung HomeSync. HomeSync er en moderne løsning, der er tilpasset og udviklet til alle de opkoblede produkter, som familien bruger i dag ? lige fra smartphones og smarte kameraer til tablets og bærbare computere.


 


Tilslut via NFC


Alle Android-enheder, der understøtter NFC, kan let tilsluttes HomeSync. Du placerer blot enheden tæt ved HomeSync-boksen og derefter kan billeder, musik og andre filer automatisk uploades og downloades via 3G/4G-netværk eller Wi-Fi. På den måde kan du nemt dele dine ferieoplevelser fra hele verden med resten af familien hjemme fra sofaen. HomeSync understøtter op til otte brugere, der hver især kan tilknytte seks enheder. Og med en lagerkapacitet på 1 TB er der plads til billeder fra et helt liv. Desuden har alle brugere mulighed for en privat sektion, der er beskyttet med adgangkode.
 


 
Specifikationer på Samsung HomeSync


 


 


Smart underholdning i hjemmet


Med Jelly Bean kan forudinstallerede apps og spil downloades fra Google Play og Samsung Apps. Du kan endda vise indholdet fra en tilsluttet enhed direkte på TV?et. HomeSync understøtter desuden IPTV, hvilket betyder, at HomeSync kan bruges som en set-top boks, der kan optage. Optag dit favoritprogram og stream det til alle familiens mobile enheder. HomeSync kan fjernstyres fra din Android-enhed ved hjælp af AirMouse-funktionen. Den kan også styres via Bluetooth og tastatur.
 
Du kan tilslutte op til fire IP-kameraer til HomeSync, hvilket giver familien mulighed for at fjernovervåge hjemmet og modtage alarmbeskeder direkte på deres mobile enheder. Samsung HomeSync kommer i de danske butikker fra slutningen af april og har en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner.


Recordere.dk er på MWC i Barcelona, og glæder sig til at se HomeSync på Samsungs stand.


 


 
Galleri: Samsung HomeSync. Foto: recordere.dk


 


 


Kilde: Pressemeddelse, Samsung Nordic

Annonce