Forside * Nyheder

Office på vej til Linux?


 


Microsoft har aldrig været bange for at lave kontorpakker til konkurrerende platforme. De har altid haft en udgave af Office til MacOS, for eksempel.


Linux-miljøet har dog ikke haft fornøjelsen af at kunne bruge en ægte Office-pakker fra Microsoft endnu. Men det er måske ved at ændre sig.


En af de helt store Linux-forkæmpere på verdensplan, Michael Larabel, siger nemlig nu, at han har fået nys om, at Microsoft overvejer en Office-udgave til Linux. Det tweetede han fra Bruxelles i tirsdags (se bill.) Angiveligt skulle det være fordi, Linux-platformen efterhånden er ved at have så stor en indflydelse på OS-markedet, at det giver mening at lancere en sådan pakke. Ifølge Larabel skulle Office til Linux dukke op i 2014.


Det vil ikke nødvendigvis være en stor opgave for Microsoft at skabe selve softwaren, da de som nævnt allerede har en version til OSX, der er baseret på Unix.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.