Forside Nyheder

Pressemøde: Samsung European Forum


 


Vi er til Samsung European Forum, hvor Samsungs europæiske 2013-nyheder præsenteres.


Selve pressekonferencen er gået i gang, først er der en indledning hvor den europæiske chef fortæller om firmaet og hvordan de har fokus på at levere elektronikprodukter til hele familien.


De solgte også et rekord stort antal “Smart devices” i Europa sidste år.


“Samsung er the never ending journey”


En nyhed, som ikke var på CES, er den nye highend LED TV serie F8500. Den har et kabinet af aliminium, og en bølget fod ligesom 8-serie plasma-modellerne i 2013. Iøvrigt var der ingen plasma TV på scenen her i Monaco, hverken udstillet eller på slide.


En anden ting der er værd at bemærke, er at der ingenting var om OLED. Ikke engang en fremvisning af “noget på vej”.


Selve pressemødet er slut. Tjek billeder og billedtekst herunder. Nu følger et kig på produkterne. Vi venter tilbage med billeder og hands-on indtryk senere.


Se også: De første nærbilleder af Samsung F8500 LED TV


 

12:00


Vi er nu checket ind i konferencecentret Grimaldi Forum i Monaco, hvor Samsung European Forum afholdes i år.
Samsung European Forum holdes i år i Grimaldi Forum i Monaco. Foto: recordere.dkSamsung European Forum holdes i år i Grimaldi Forum i Monaco. Foto: recordere.dk
Selve pressekonferencen starter kl. 14. Foto: recordere.dk


 

13:57


5 minutter til pressekonferencen starter
Klar til pressekonferencen. Foto: recordere.dk


 

14:00 – 15:00


Billeder fra pressekonferencen (opdateres løbende)


 
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dk
Chefen for Samsung TV/AV. Foto: recordere.dk
Fire fokus-områder for TV. Foto: recordere.dk
De forskellige LED TV modeller i 2013 (plus en mere, se nedenfor) Foto: recordere.dkDe forskellige LED TV modeller i 2013 (plus en mere, se nedenfor) Foto: recordere.dkDe forskellige LED TV modeller i 2013 (plus en mere, se nedenfor) Foto: recordere.dkDe forskellige LED TV modeller i 2013 (plus en mere, se nedenfor) Foto: recordere.dk
Samsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dkSamsung lancerer en europæisk topmode LED TV: F8500. Foto: recordere.dk
Den nye Smart Hub blev vist frem (omtalt i en tidligere nyhed). Foto: recordere.dkDen nye Smart Hub blev vist frem (omtalt i en tidligere nyhed). Foto: recordere.dkDen nye Smart Hub blev vist frem (omtalt i en tidligere nyhed). Foto: recordere.dk
TV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dkTV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dkTV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dkTV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dkTV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dkTV Indhold kan deles af og med smartphone og tablet. Foto: recordere.dk


 


 Video teaser for Smart Hub 


Se også: De første nærbilleder af Samsung F8500 LED TV


 

Annonce