Forside Nyheder

Recordere.dk er nu 10 årDen spæde start i 2003 bød på en meget enkel hjemmeside


 


 


Recordere.dk 10 år


Vi fyldte rundt i mandags, og det skal fejres med manér. Stor fødselsdags-konkurrence på vej.


Den 25. februar rundede recordere.dk en milepæl, nu har vi eksisteret i 10 år. Det er mere end YouTube, Facebook og mange andre.


I den allerførste spæde start var det dog en lille simpel side, hvor indholdet var sammenligning af DVD-optagere. Deraf navnet. Et halvt år senere dukkede debat-forummet op, og siden er det gået slag i slag, frem til den side i ser på i dag.


 


Stor fødselsdagskonkurrence


10 år er lang tid i internet-sammenhæng, og det vil vi gerne fejre sammen med jer. Vi har derfor ryddet kalenderen, til en premium konkurrence med de lækreste gevinster.


Hvad med at blive ejer af det nye Samsung 8-serie LED TV der kommer på gaden til april, her i en 55″ udgave?


Eller hvad med de nye highend smartphones fra Sony, Xperia Z, som kommer på markedet midt i marts. Så kunne du spille op til de elegante trådløse højttalere fra Libratone, Zipp og Live, der begge understøtter Android nu også.


Mangler der underholdning på lydsiden bydes ind med Marantz surround, og på filmsiden er der 6 måneders abonnement på Netflix.


Kan noget af alt det friste, så hold øje med recordere.dk i den nærmeste tid. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (overfor til højre), så du ikke går glip af konkurrencens start.


 


Præmier i konkurrencen


 

Hovedpræmien er at Samsung 8-serie LED TV i 55″ (ny model, kommer til april)


 


 

Du kan vinde trådløse lækkerier som Libratone Live og Zipp. 


 


 

Vind Sonys nye super telefon Xperia Z 


 


 
Vind Marantz SR5007 surround-receiver


 


 

Vind 6 måneders Netflix 

Annonce