Forside * Nyheder

Samsungs 2013-produkter præsenteres mandag



Tryk på billedet for at starte et slideshow, over Samsungs nye 2013-design. Fotos: recordere.dk


 


På mandag afslører Samsung mere om årets europæiske produkter. Det sker på et event i Monaco.


Så er det om få dage at Samsung løfter sløret for årets europæiske modeller.


Hvis du nu tænker, jamen viste de ikke dem på CES-udstillingen i Las Vegas tilbage i januar, så er svaret både ja og nej.


Ja, vi fik set noget af det nye Samsung design som 2013-produkterne vil have. Nej, der er traditionen tro nærmest intet om selve indholdet på CES. Altså europæiske modeller, specifikationer, indhold, prisniveauer ect.


De fleste detaljer om modellerne holdes tilbage til senere præsentationer i de enkelte verdensdele, og på mandag er turen kommet til Europa. Her vil Samsung, på et fælleseuropæisk event i Monaco, fortælle mere om produktnyhederne.


Recordere.dk er med Samsung i Monaco, ligesom vi iøvrigt også er med Panasonic i nabobyen Nice ugen efter, på et tilsvarende event. Så se frem til nogle spændende uger, hvor vi – forhåbentlig – bliver klogere flere af årets spændende nyheder, indenfor hjemmets elektronik og indhold.


I billedgalleriet ovenfor ses det nye Samsung-design for LED TV og plasma.























Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.