Forside Produkter HiFi & Surround

Scandyna klar med Smallpod Bluetooth højttalereGalleri: Scandyna SmallPod Bluetooth højttalere


 


Scandyna klar med Smallpod Bluetooth højttalere


Scandyna klar med SmallPod Bluetooth, som giver dig adgang til trådløs hi-fi lyd fra alle dine mobile enheder, og er med sin indbyggede Bluetooth teknologi og aptX-kodning en vigtig udbygning af serien.


Podspeakers-serien består af nogle af de mest unikke og genkendelige højttalere på markedet.


Med en kraftfuld indbygget klasse D-forstærker, Bluetooth-forbindelse og aux-indgang (3,5 mm minijack) udgør SmallPod Bluetooth et dækkende musiksystem til manges behov.


Den trådløse Bluetoothforbindelse gør det muligt at streame musik til højttalerne fra både bærbare og stationære enheder. Men man mister ikke muligheden for at bruge traditionelle lydkilder, da aux indgangen gør det muligt at tilslutte kablede lydkilder.


Takket være den indbyggede aptX-codec er det muligt at nyde musikken over Bluetooth i fuld CD-kvalitet. Apt-X-teknologien er udviklet til radio- og tv-stationer, men har vundet indpas i højkvalitets Bluetooth udstyr.


Skal højttalerne bruges i store rum, eller ønskes der blot en tungere bas, giver subwooferudgangen mulighed for tilslutning af en ekstern subwoofer.


Det er desuden muligt at fjernstyre sine Bluetooth enheder med den medfølgende fjernbetjening.


Det overordnede design bygger på MiniPod højttaleren, der er kendt design. Kabinettet på


SmallPod Bluetooth er i sin grundform en sammensmeltning af tre kugler til ét sammenhængende akustisk rum. Gennem denne opbygning minimeres kabinetvibrationer, uønsket lydudstrålig og forvrængning, så lydbølgerne kan udbredes friere.


Podspeaker-designet blev oprindelig skabt i Storbritannien i 1990?erne, og blev i begyndelsen fremstillet hos Bowers & Wilkins. Den danske højttalerproducent Scandyna har fremstillet Podspeaker-serien siden 1996, og har løbende videreudviklet konceptet med større og mindre modeller, som alle har været tro imod den oprindelige form-følger-funktion filosofi.


Kabinetkonstruktionen reducerer forvrængning i basområdet markant. Sammen med anvendelsen af en softdome diskant og en bas/mellemtoneenhed med kevlarmembran


SmallPod Bluetooth højttalersættet består selvfølgelig af to kabinetter, der er fuldkommen ens, bortset fra, at den indbyggede stereoforstærker findes i det ene kabinet.


SmallPod Bluetooth kan købes i HiFi Klubben.


Pris for sættet: 3.999,- DKK


Kilde: Pressemeddelse, Scandyna

Annonce