Forside Nyheder

Sony: Se fremtiden for PlayStation d. 20/2


Sonys teaser-video, om noget med PlayStation d. 20. februar.


 


Sony har udsendt en teaser på et pressemøde der afholdes d. 20. februar i USA, og det forlyder at være PlayStation nr. 4.


Se fremtiden den 20. februar, lyder det nu fra Sony, og den fremtid har noget med PlayStation at gøre.


Hvad det end er Sonys PlayStation Team gerne vil vise frem her til februar, så er det noget vigtigt. Ifølge The Verge har de nemlig inviteret investorer også, og det indikerer at dette event handler om noget vigtigt i forhold til Sonys egen fremtid også.


Tidligere informationer og rygter om PS4 har gået på at den kommer i år, og formentlig lanceres inden gaming-udstillingen E3 der afholdes i juni i Los Angeles. Sony har ikke traditionelt brugt selve E3 til hardware-lanceringer. Nye produkter er typisk lanceret før, så E3 mere kom til at handle om games og muligheder i den forbindelse.


Selve arrangementet afholdes d. 21/2 kl. 02:00 dansk tid.


Hvad tror du, er Sony klar til at vise PlayStation 4 frem for den samlede verdenspresse om få uger?


 


Opdatering:


Amerikanske Wall Street Journal har i nat dansk tid skrevet, at det er Playstation 4 der præsenteres, og vi nok skal forvente at PS4 går i direkte kamp med næste generation af Microsoft Xbox i julesalget i år.


Om dette også omfatter Danmark er nok mere usandsynligt.


PS4 skulle være baseret på AMD chipset, både på video og CPU. Det gør integration med tidligere Playstation konsoller… svært.

Annonce