Forside Nyheder

Stofa klar med 150 Mbit til private


 


Vil du have mere fart på dit kabel-tv internet, så hæver Stofa nu hastigheden til 150 Mbit/s.


Stofa krydsede 100 Mbit-grænsen for år tilbage, og nu er de klar med en 150/15 Mbit forbindelse, som vil blive tilgængelig for hovedparten af Stofas
kunder.


” I Stofa har vi sammen med antenneforeningerne altid hyldet det princip, at vi leverer de services, tjenester og hastigheder, som efterspørges. Og lige nu kan vi klart mærke et stigende forbrug af bredbånd og hos nogle kunder et større fokus på de højere hastigheder”, fortæler Stofas kommercielle direktør, Michael Broch Hansen.


I 2012 fik vi danskerne fik 40 procent flere smartphones og hele 400 procent flere tablets, i forhold til året før. Både telefoner og tablets bruges flittigt på internettet og til at streame film, web-tv og videoklip på, og det øger behovet for mere båndbredde i hjemmene.


Stofa hæver også hastigheden i bunden, så mindste forbindelse nu hedder 20 Mbit. Det betyder at valget nu står mellem: 20/3, 40/5, 60/10 og 150/15 Mbit, til priser der starter på 189 kr/måned, og slutter på 419 kr/måned for landets p.t. hurtigste kabel internet.

Annonce