Forside * Nyheder

Xperia Z er det highend produkt Sony har savnet



Galleri: Sony Xperia Z. Fotos: recordere.dk


 


Den nye premium smartphone fra Sony er landet på redaktionen. Den byder på et full HD display, lang batteritid og er støv- og vandafvisende.


Xperia Z er det highend produkt Sony har savnet. Med et 5? fuld HD 1080 Reality Display, Snapdragon S4 Pro quad-core processor, 13 megapixel hurtigt kamera og 4G LTE, har Xperia Z alle de specifikationer, som forventes af en premium smartphone.


Den er vand- og støvafvisende, og kan faktisk tåle at være under vand i ned til en meters dybde. Så her behøver man ikke være nervøs på en cykeltur igennem byen i regnvejr.


Det er en Android-telefon (v4.1.2), og Sony lover en noget bedre batteritid. De styrer telefon og Android intelligent, så telefonen automatisk lukker ned for den hardware og de programmer som ikke bruges lige nu.


En “verdensnyhed” fra Sony er HDR til video, som sikrer bedre eksponering af videooptagelserne. Tjek de øvrige specifikationer her!


Kommer i farverne sort, hvid og lilla. Der følger en oplade-dock med, og earphones i en ekstra god kvalitet.


Prisen lander på et sted imellem 5.000 og 5.500 kroner, og den kan købes fra 15. marts.


Vi har lånt et eksemplar af Sony til anmeldelse. Billederne i galleriet ovenfor er helt dugfriske.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.