Forside Nyheder

20.000 til tv-messe i Bella Center i weekenden 


Hen ved 20.000 ventes i weekenden den 9. og 10. marts at besøge Bella Center ved København for at høre om fremtidsudsigterne inden for tv og bredbånd.


YouSee LIVE?13 hedder arrangementet, der arangeres af YouSee.


Ud over faglige konferencer er der mulighed for at møde tv-værter og programansvarlige for danske og udenlandske tv-stationer, overvære show med kendte navne fra tv- og underholdningsbranchen og selvfølgelig også mulighed for at få et kik på de nyeste fladskærme og anden tv- og underholdningselektronik.


Lørdag er forbeholdt repræsentanter for antenneforeninger og boligselskaber. YouSee venter, at flere end 4.000 fagfolk deltager i lørdagens program, som omfatter fagkonferencer om bl.a. musikstreaming, valgfrihed, trådløse netværk m.v. Desuden vil der være show med Christiane Schaumburg-Müller og Anders Breinholt som værter.


Søndag er der åbent for alle, der er kunder hos YouSee. Ligesom lørdag er der også søndag mulighed for at overvære det store live show. YouSee forventer op mod 15.000 besøgende søndag (åbent kl. 10-18).


Tilmelding er nødvendig og kan ske på adressen yousee.dk/live13


 Fakta om YouSee LIVE


Det er tredje gang, YouSee arrangerer en event af denne karakter. YouSee LIVE?13 er første gang, hvor der også er åbent for selskabets privatkunder.


Blandt udstillerne de to dage er:


Hardware: B&O, LG, Loewe, Philips, Samsung, Sharkgaming, Triax og Ubisoft


Broadcastere: BBC Worldwide, Bloomberg, C More/CANAL9, ChelloZone, Copydan Verdens TV, Discovery Networks Nordic, DR, Eurosport Danmark, Euronews, National Geographic Channel Denmark, SBS TV, The Walt Disney Company Nordic, Turner Broadcasting System Denmark, TV 2 Danmark, TV 2 Vejret, TV3 SPORT 1, Viasat og VIMN Nordic.


Film: Nordisk Film, Walt Disney Studio, Scanbox, Sony Pictures, Paramount og Warner Brothers.


Kilde: YouSee

Annonce