Forside Indhold og distribution Film

Første Xbox-eksklusive film er sluppet ud


 


Det er blevet voldsomt populært at lave eksklusivt indhold til bestemte platforme, især på tv- og film-siden.


Mest hurlumhej har der senest været om ?House of Cards? med Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollerne og navne som David Fincher og Joel Schumacher i instruktørstolen.


Men de andre indholdstjenester, f.eks. dem vi ikke har officielt adgang til (men mange af os snyder os til alligevel) har også deres egne eksklusive tilbud. Det gælder for eksempel også Xbox 360, hvor den første film, du KUN kan se på din Xbox, netop er kommet ud.


Den hedder ?Pulp?, og er ikke så overraskende ikke ligefrem fyldt med stjerner. Det er en indie-komedie fra England, der har været ret populær på flere filmfestivaler rundt om i verden. Men folkene bag filmen ville hellere prøve at få filmen ud til 77 millioner Xbox 360-ejere, frem for at prøve at få den ud på traditionel vis. Du kan læse om den HER.


Om dette er en trend, vil tiden vise. Hvis alle platformene skal til at have deres eget indhold, begynder det så at lugte af VHS/Betamax-krigen? Eller serier, der kun kan ses på betalingskanaler, man ikke har adgang til? Hvad tror/synes du om fænomenet? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce