Forside Nyheder

Ikke mere support for Windows Phone 8 i 2014


Vi er vante til at høre fra Microsoft i god tid, når de beslutter sig for at lukke ned for supporten af en Windows-version på pc?en.


Nogle gange, som med Windows XP, bliver de dog nødt til at forlænge supporten lidt.


Det bliver dog næppe tilfældet med den seneste annoncering af support-afslutning fra Microsoft. Den hedder nemlig, at Windows Phone 8 ikke længere vil blive understøttet af Microsoft fra december 2014. Allerede i september samme år er det slut for Windows Phone 7.8.


Det er en noget kortere support-periode, end vi er vant til at se fra Microsoft, men det skyldes naturligvis, at der er hurtigere udskiftning på smartphone-platformen. En smartphones livscyklus er ofte ikke meget mere end et par år for en stor gruppe mennesker.


Det peger også i retning af en bekræftelse af de aktuelle rygter om at Windows Phone 9 måske allerede bliver introduceret til efteråret.


Du kan se Microsofts planer for deres smartphone-support HER.

Annonce