Forside Nyheder

Lanceringen af SimCity ødelagt af serverproblemerGalleri: SimCity 2013


 


Lanceringen af SimCity ødelagt af serverproblemer


Mange tusinde brugere, har glædet sig i flere år til nyeste skud på stammen af SimCity. Glæden blev kort, for EA’s servere kunne ikke stå for presset.


Mange tusinde brugere, har smidt flere hundrede kroner for at komme i gang med den nye version af en mange år gammel klassiker “Sim City”. Spillet har fået stor ros hos mange anmeldere, men det er ikke just roser, der gives på Twitter lige nu.


Folk står i kø for at komme på spillet online, men bliver smidt af, når de så endeligt kommer til (Hmm, hvem sagde skat.dk?), og der er ganske stille fra EA, som heller vil fortælle om de add-ons man endeligt må huske at købe.


 Den officielle trailer for SimCity 2013


 EA fjerner funktioner


For at få serverne op igen forsøger man at fjerne funktioner fra spillet, for at folk kan komme på, men tålmodigheden er ved at være brugt op for mange spillere.


“Vi vil så gerne have i spiller, og det er vores højeste prioritet” har EA skrevet på Twitter, og mon ikke der er en tekniker eller to, der lige nu har røde ører?


Da det nye SimCity kun kan spilles online, kan man som sulten SimCity elsker ikke engang komme igang med et offline test spil. Vi kan kun håbe på, at EA får løst deres problemer hurtigt.Er du en af dem der venter ?


 


 
Du kan også bygge Rundetårni SimCity 2013


 


 


Tweets


Her kan du følge hvad brugere verden over skriver på Twitter lige nu omkring problemerne.


 

Annonce