Forside Nyheder

Microsofts arbejds-messenger bliver meget federe


Hvis din arbejdsgiver er rigtig Microsoft-glad, så kender du garanteret Lync. Det er erstatningen for Microsofts erhvervs-rettede messengerklient, Office Communicator.


Men Lync kan så meget andet, for den er nemlig også hooket op på Office 365 og er i det hele taget lavet til at bringe dine hjemmebruger-vaner ind på arbejdspladsen.


Nu kommer der nye versioner af Lync-klienterne til Windows Phone og iOS, og når det alligevel er en stor nok nyhed til at komme med i Recorderes nyhedsstrøm, er det fordi, der virkelig er sket ting og sager. Og hvis din arbejdsplads bruger Lync, vil du virkelig kunne mærke en forskel.


For det første er der nu kommet VoIP med ind i Lyncs mobile klient. Det betyder at du udover almindelig IM-chat også kan videochatte med kollegerne hjemme på kontoret, hvilket jo kan være ret praktisk, hvis du for eksempel ikke lige kan være med i et møde.


Microsoft ved også godt, hvem der er konge på tabletmarkedet, for Lync 2013 kommer også i en iPad-specifik-version. Sidstnævnte indeholder også application sharing, så du virkelig kan deltage i det føromtalte møde, selvom du sidder derhjemme?eller på en tropestrand.


Begge iOS-versioner venter angiveligt kun på Apples godkendelse, mens Windows Phone 8-versionen skulle være tilgængelig nu.

Annonce