Forside Nyheder

Nu kommer LG også med Eye Scolling


Mens vi venter på at dagen oprinder, hvor vi får den nye Samsung Galaxy S IV at se, er Samsungs lokale konkurrent LG lige ude med en nyhed, der driller Samsung lidt.


En af de features, som Samsung forventes at høste bifald for, når de løfter sløret for deres nye flagskib torsdag nat, er en funktion, der lader dig scrolle med øjnene. S IV’erens kamera holder øje med, hvor du har dine øjne, og hvis telefonen registrerer, at du er nået ned til bunden af skærmen, men ikke har scrollet opad for at kigge videre, scroller den for dig.


Men den feature vil LG ikke lade Samsung have for sig selv, og de vil slet ikke vente en hel generation af smartphones med at implementere den. Så i næste måned kommer der en opdatering af softwaren til LG-flagskibet Optimus G Pro, der har samme funktion indbygget.


Du skal dog ikke glæde dig alt for meget, hvis du ejer denne telefon, for foreløbig er det kun koreanerne, der får glæde af LGs version af Eye Scrolling, og der er foreløbigt intet nye om, hvornår softwareopdateringen kommer ud til andre lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.