Forside Nyheder

Rygte: Mindre Galaxy S4 til sommer
En ny og mindre Galaxy S4 er angiveligt spottet. Foto: SAMmobile 


Synes du at den nye Galaxy S4 er for stor, så er der håb, hvis vi skal tro dette seneste rygte.


Forleden præsenterede Samsung deres seneste topmodel smartphone, model Galaxy S4.


Særligt én kategori af kommentarer lader til at gå igen, og det handler om størrelsen. Mange finder smartphones med 5″ store skærme lige i overkanten, og ærgrer sig over at den ikke findes i mindre.


Men måske er der håb forude. For hvis det seneste rygte om Galaxy S4 ellers holder vand, så er Samsung på vej med telefonen i en mindre udgave med en 4,3″ skærm. Det skriver Samsung-bloggen SAMmobile, samtidig med at de poster billeder af det der angiveligt er den lille ny ved siden af den store.


Samsung Galaxy S4 Mini skulle angiveligt være klar til sommer, dog med lidt mindre heftige specifikationer end storebror. Den rygtes at have en 1,66 GHz dual core CPU, et display med 256 PPI (pixeltætheden) og kører Android 4.2.2.

Annonce