Forside Nyheder

Så er Telenors 4G mobilnet åbent


 


Telenor har premiere på deres 4G-net i dag, så nu kan der surfes med højere hastighed i 192 byer.


“NU sker det! Vores superhurtige 4G-net er nu klar til brug!” lyder det fra Telenor. “Nu” er nemlig sådan deres nyåbnede 4G-net markedsføres.


“Vi kalder det NU, da vi kæmper for at give dig som kunde et bedre nu – både for dig, der bor i byen, og dig, der bor på landet. Og også dig med en 3G-smartphone eller en ganske almindelig mobil.”, lyder det fra Telenor som forklaring på ordet “Nu”.


4G er dog begrænset til byerne. Telenor lokker med 192 byer på dækningskortet her på premiere-dagen, et kort der også afslører at der er et stykke vej til at 4G bliver landsdækkende, selvom der lokkes med “75% dækning” rent befolkningsmæssigt.


I galleriet nedenfor er også et kort, der viser Telenor-dækningen på 3G + 4G lagt sammen.


 


 
Galleri: Dækningskort for Telenor 4G (og 3G) Annonce