Forside Nyheder

Samsung S9 UHD TV er møgdyrt


 


Samsung var naturligt nok en af de mange tv-fabrikanter, der viste 4K-fjernsyn frem på årets CES-messe.


Deres bud på en 2013-model med UHD-opløsning var S9, en model, der delte vandene på grund af dets ramme-design, der minder lidt om de ting, vi har set fra B&O i det sidste års tid.


Men uanset, hvilken smag, man har i TV-design, så skal man have den store pengepung frem, hvis man skal erhverve sig en S9?er. Samsung har nemlig netop annonceret, at S9-modellen er på vej ud på de store markeder ude i verden, herunder USA, hvorfra vi har fået en af de første indikationer af, hvad dette 4K-monstrum på 85 tommer kommer til at koste.


Prisen i USA ligger på 39.999 dollar, og hvis man så lige regner dansk moms og told oven i det, lander TV?et med dagens dollarkurs på omkring 313.500 kroner. Det er alligevel en slat, især taget i betragtning af, at nogle af Samsungs konkurrenter kommer med nogenlunde tilsvarende TV-modeller der ?kun? koster omkring 150.000 kroner.


Hvad siger Recorderes læsere? Er det fjollet overhovedet at sende sådan et TV på gaden, før det kommer ned i en pris, de fleste kan være med på? Eller er det okay at give de, der har råd, mulighed for at købe det med det samme? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce