Forside Indhold og distribution Film

Telia udvider med mere HBO


 


Telia tilbyder nu også HBO Nordic på laptops, tablets og smartphones via 4G.


I sidste måned blev HBO Nordic en del af Telia TV, og nu er turen kommet til de mobile platforme. Med tjenesten vil Telia sætte endnu mere fokus på netværket ? ikke mindst 4G:


HBO tilbydes derfor til alle 4G abonnementer hos Telia, streamingtjenesten kan bruges på laptops, tablets og smartphones på farten.


?Vi har brugt mange kræfter på at bygge Danmarks bedste 4G netværk, og resultatet er blandt andet fantastiske oplevelser med streamingtjenester som HBO Nordic. Et topmoderne netværk fortjener de bedste tjenester, og med Spotify og HBO Nordic er vi godt på vej mod at give kunderne verdensklasse-oplevelser på netværket via både laptops, tablets og smartphones,? siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør for Telias mobilforretning.


HBO Nordic bliver inkluderet i mobilt bredbåndsabonnementerne 4LIFE Full, Premium og Premium Plus. I 4LIFE Premium får man fx 100 GB, hvilket svarer til ca. 2 dages uafbrudt streaming i HD-kvalitet eller mere end 55 afsnit af Game of Thrones!


?Vores kunder elsker underholdning, og med HBO Nordic leverer vi en unik tjeneste, der leverer det bedste inden for serier ? de nyeste afsnit og alle sæsoner. Vi har lavet analyser, der viser, at vores kunder elsker de nye muligheder, som 4G giver, men de efterspørger nyere indhold. Det leverer HBO Nordic,? lyder det fra Christoph Nørgaard.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.