Forside Nyheder

Velkommen til dit nye News Feed


Har du tjekket din Facebook-profil i dag? Måske har du har lagt mærke til, at noget er forandret. Facebook har nemlig lige lanceret en ansigtsløftning af den side, de fleste bruger mest: News Feed?et.


Større billeder og bedre mulighed for at sortere efter blandt andet musik og billeder. Mark Zuckerberg kaldte det nye layout for en ?personlig avis?, da han introducerede nyskabelsen ved en event i Facebooks hovedkvarter i Menlo Park.


Det nye layout er allerede begyndt at blive rullet ud til Facebook-brugerne på nettet, og eftersom det nye layout også vil være at finde på smartphonen, følger denne platform lige efter. Det er dog ikke alle, der får det på én gang, så nogle af os skal være tålmodige.


Når Facebook fokuserer så meget på billederne i News Feed, er det i øvrigt fordi 50% af Facebook-brugernes News Feed nu består af fotos. Det er en fordobling i forhold til sidste år.

Annonce