Forside Nyheder

Xbox Music får en volumenknap


 


Microsoft har netop udsendt en række opdateringer til Windows 8, der især gør livet lettere for folk, der er glade for Metro-interfacet (…der ikke hedder Metro længere, rent officielt).


Det er nemlig nogle af de mest grundlæggende og mest brugte apps på Windows 8, der har fået et løft. Helt specifikt drejer det sig om Kalender, Mail og People-hubben. Men også Xbox Music har fået en ny, lille feature, mange sikkert vil blive glade for.


De nye apps skulle generelt performe bedre, især på Windows RT, men naturligvis også i Windows 8. Når det gælder nye funktioner er det især mail-appen, der er blevet begunstiget. Den meget simple mail-app i Windows 8 har fået en del kritik for at kunne for lidt i forhold til f.eks. Outlook.com, men det retter Microsoft en anelse op på nu.


For eksempel kan du nu lave foldere inde i app?en, en funktion, der gælder på tværs af email-leverandører. Med andre ord synkroniserer mail-app?en nu din folder-struktur, også selvom du bruger Gmail. Du kan lettere angive emails som værende spam eller give dem et lille flag, og så har mail-appen langt om længe fået en funktion, der er ekstremt brugbar på både Outlook.com og Windows Phone: Du kan nu sortere din visning af emails efter ulæste emails.


Som nævnt har Xbox Music også fået en lille overhaling. Her er den vigtigste nye funktion dog simpel, men højst brugbar. Du kan nu skrue op og ned for lydstyrken i Xbox Music, uden at det påvirker resten af din computers lydstyrke.


Opgraderingerne skulle være klar til download nu.

Annonce