Forside Nyheder

Den næste Xbox bliver endnu mere TV-venlig


 


Microsoft er ganske seriøse med deres planer om at gøre Xbox til dit mediecenter i hjemmet.


Det skulle være ganske tydeligt ud fra informationer, der er sluppet ud til pressen om nogle af de kommende funktioner i den næste Xbox. Websitet The Verge har talt med flere anonyme kilder, der kender til Microsofts Xbox-planer, og blandt disse er en HDMI-passthrough-funktion, á la den, nogle måske kender fra Google TV.


Idéen er, at signalet fra din kabelboks sendes gennem Xbox?en, der så tilføjer et informationslag til billedet, og giver dig ekstra muligheder for at interagere med indhold relateret til det, du ser på skærmen. Det sidste skulle Microsoft angiveligt kunne gøre bedre end Google, fordi de i forvejen har aftaler med mange af indholdsleverandørerne og kabel-udbyderne verden over.


The Verge har også opsnappet, at den næste Kinect bliver dybt integreret med disse funktioner i Xbox, og vil kunne sætte indhold på pause, når du kigger væk eller forlader rummet. Funktioner som disse synes at være en trend i øjeblikket, i hvert fald bliver Samsung Galaxy S4 lanceret med en lignende funktion.


Der skulle være en Xbox-event på vej til maj, hvor vi formentlig kan forvente at høre mere om den nye Xbox samt høre mere om disse funktioner. Dertil kommer spilmessen E3 i juni, hvor der utvivlsomt også vil være en del nyt om den kommende Xbox.

Annonce