Forside Nyheder

Den næste Xbox kan hedde Xbox Infinity


 


I pressen havde den fået navnet Xbox 720. Men nu peger en del på, at den næste Xbox kommer til at hedde Xbox Infinity.


Et lækket billede, der dukkede op på det sociale netværk Reddit, peger i retning af, at Xbox 360?erens efterfølger får et lille uendelighedstegn som en del af logoet. Hvis ovenstående billede virkelig er en del af marketing-materialet, som Microsoft er på vej ud med, kan meget tyde på at den næste Xbox hedder Xbox Infinity ? hvilket understreges af Twitter-hashtagget, der findes nederst på billedet. Websitet Engadget har dog uden held forsøgt at finde Xbox Infinity som beskyttet varemærke.


Samtidig har magasinet Forbes opstøvet et billede på Twitter, der siden er blevet hevet ned fra mikroblogging-netværket. Her hedder Xbox?en bare?Xbox. Men der er dog et nyt logo at hente i det mindste.


Hvad den nye Xbox reelt kommer til at hedde, bliver afsløret 21. maj, når Microsoft holder pressemøde i deres hovedkvarter i Redmond.

Annonce