Forside Nyheder

Dynaudio i den nye Golf VII
VW Golf VII 


Dynaudios lydsystemer til biler er nu også klar til den nye VW Golf VII, GTI og GTD.


På højttalerfabrikken i Skanderborg produceres mere end 30.000 højttalerenheder om ugen. De fleste af dem ender i HiFi-højttaler rundt omkring i verden, men nogle er også til biler som nu den nye Golf VII.


Lydsystemet til VW bygger på den teknologi som Dynaudio også anvender i sin HiFi højttalere og studiomonitorer. Denne teknologi bliver til i hænderne hos Dynaudio selv i Skanderborg, og fordi ingeniørene hos Dynaudio er så fokuseret på lyd går man radikalt anderledes til værks, når der skal laves et lydsystem til en bil.


Hos Dynaudio har man bilerne fysisk stående i lang tid før de kommer på markedet, således der er god tid til at udvikle helt specielle højttalerenheder til netop Golf’ens akustik. Dette er tidskrævende og en langsommelig proces, men det betyder at der er mulighed for at kæle for detaljerne.


Der sidder i alt 9 højttalerenheder i et Dunaudio-system til den nye Golf, delt op som et 2-vejs system foran og et bag. Dette er komplementeret af en ny velvoksen subwoofer på 400 Watt der går ned til 25 Hz.


Hver enhed er koblet til hver sin egen digitale forstærker.


 


 

Dynaudio i Golf VII


 


Pris og tilgængelighed


Med lanceringen af GTI og GTD i juni, vil alle Golf modeller kunne få Dynaudio Premium Sound System som ekstra udstyr.


Prisen er kr. 13.000,-

Annonce