Forside Nyheder

Få dine tabte ting tilbage med Deeple.


Deeple QR-tag (Foto: deeple.com)


Få dine tabte ting tilbage med Deeple.


Er du typen, der altid glemmer dine nøgler, tasker, iPads og lignende, så har danske Deeple løsningen til dig.


Løsningen hedder Deeple, og er en QR-tag, der kan sættes på nøgleringe, taskehåndtag eller klistres direkte på din iPad eller iPhone.Hvad er en QR kode?


QR koder er to dimentionelle stregkoder, der i 80’erne blev opfundet af den japanske virksomhed Denso-Wave. QR er en forkortelse for Quick Response (Hurtigt svar), og er med SmartPhones blevet voldsomt populære til f.eks. hurtig visning af videoer og hjemmesider fra blade og magasiner og hjemmesider.


QR Koden er faktisk så kompleks, at koden selv kan indeholde op til ca. 4.300 karakterer. Oftest bruges den dog til at indeholde et link til en hjemmeside.


 Man vælger selv den tekst som finder skal læse. De kan så taste deres kontakt info ind, så man kan få sin tabte genstand tilbage.Scan og find


Når du har købt din Deeple, scanner du den enten med din Smartphone, eller går ind på deeple.com og indtaster det unikke ID som dit Deeple Tag har. Så skriver du en venlig besked til finderen, og her er det vigtigste tip.


SKRIV ALDRIG DIN ADRESSE ELLER TELEFONNR. til finder. Der er jo ingen grund til at hjælpe nogen med at relatere dine nøgler med din adresse.


Deeple fungerer så som bindeled mellem taber og finder, og på den måde kan der etableres kontakt, og man kan få sin forsvundne genstand tilbage.Deeple QR-tag (Foto: deeple.com)


Det smarte ved Deeple, er at det er gratis at bruge når du har købt dit Deeple Tag, så du skal ikke spekulere i abonnement.


Deeple findes i forskellige versioner. Er det til nøgler og tasker er der flotte rustfrie ståltags med lasergraverede QR koder. Er det kufferter er der plastiktags, og har du iPads og cykler kan du få et klistermærke i sort eller hvidt.


 


Pris og levering


Deeple kan købes i flere butikker, eller online på deeple.com.


Deeple koster fra 39 – 119 kr. afhængigt om du køber klistremærker, plastiktags eller de flotte rustfrie stål tags.

Annonce