Forside Nyheder

FIFA 14 præsenteret


At FIFA 14 var på vej vidste vi godt, men nu fortæller EA lidt om, hvad fokus er i årets udgivelse. Vi viderebringer detaljerne herunder.


Nye afslutningsmuligheder


En helt nye funktion i FIFA 14 kaldet ? Pure Shot? og et nyt boldfysik-system vil tilsammen forvandle den måde, man afslutter på. EA´s tanker med ændringen af skuddet er, at få hvert eneste skud på mål til at føles ekstremt realistisk og øge tilfredsstillelsen, når man rammer bolden helt perfekt.


Pure Shot skal være med til at sikre, at spillerne på banen udstyres med den nødvendige spilintelligens til at afstemme deres tilløb og den vinkel, de går til bolden med, for at komme i den bedst mulige position, inden de skyder på mål.


Blandt de nye afslutningsmuligheder vil være både ?rene? spark, afslutninger mens spillerne er ude af balance og forhastede afslutninger.


Ny boldfysik


Foruden skuddet, vil selve bolden og den måde den bevæger sig i luften på, også ændres. ?Real Ball Physics? vil være med til at bestemme boldens bane, så spillerne kan afslutte med stor kraft fra distancen, affyre jordfræsere med fuld præcision eller få bolden til at skrue eller dykke mod mål ? præcis som i virkeligheden.


Protect the ball


?Protect The Ball? gør det muligt for spillerne at holde modstandernes forsvarsspillere på afstand, mens de selv dribler i skiftende tempo.Det foregår så vidt vi har forstået ved brug af L2/LT når modstanderen er tæt på dig. 


Den nye ?Teammate Intelligence? betyder, at spillerne på begge hold bliver i stand til at træffe klogere og mere logiske beslutninger. Defensivt vil de dække bedre op vil i højere grad end tidligere kunne forudse modstandernes løbemønstre og bakke hinanden op for på den måde at give forsvarsspillerne mulighed for at vinde bolden tilbage. Samtidig vil angriberne få en række nye muligheder for at udmanøvrere deres modstandere ved at skabe plads, søge forbi de defensive linjer og skifte tempo.


Skift retning mens du spurter


?Sprint Dribble Turns? gør spillerne i stand til at dreje sig i en hvilken som helst retning i højt tempo, samtidig med at de beholder deres momentum, hvilket sikrer den nødvendige styring og selvtillid, der skal til for at udfordre forsvarsspillerne mand mod mand.


?Variable Dribble Touches? giver mere varierede boldberøringer, når spillerne spurter. Dygtige spillere vil have større kontrol over bolden, når de sprinter rundt med den på banen.


Ud over de tekniske ændringer i selve spiloplevelsen vil FIFA 14 også præsentere en måde at spille karrieredelen på. ?Global Scouting Network? overfører således virkelighedens professionelle talentspejdere til spilverdenen. Nu kan spillerne både udvikle og forbedre deres talentspejdernetværk, mens de søger efter nye spillere året rundt. Talentspejderne kan vurdere fodboldspillere fra hele verden for at finde frem til dem, der har de helt rigtige færdigheder, inden transfervinduet åbner.


Endelig lover EA en ny menustruktur for lettere navigation, færre afbrydelser og live-rapportering fra talentspejderne. FIFA 14 byder desuden på en lang række spændende online-muligheder** og live-tjenester, der forbinder brugerne med selve sportens puls ? og med hinanden ? via EA SPORTS Football Club..


Øvrige ting spillet vil indeholde: Ændringer af FIFA Ultimate Team. · En ny online-spilvariant der giver nye muligheder for sociale konkurrencer. · Flere nye spilfunktioner og fordele i forbindelse med EA SPORTS Football Club. Over 500 officielt licenserede klubber.


Flere detaljer om spillet og dets spilmodes vil komme i takt med at vi nærmer os release (normalt udkommer spillet i september). FIFA 14 er offentliggjort til Pc, PS3 og Xbox 360, men EA siger at flere formater vil komme til løbende, så mon ikke vi også ser det til iPad, Wii U, PS4 og PS Vita.


 

Annonce