Forside Nyheder

Glem Facebooks telefon, men download dens software


 


Det lader til at Mark Zuckerberg endnu engang har haft tænkehatten på og har fået en god idé.


Noget af det, der primært skille Android-telefoner fra iPhone og Window Phone-platformene er, at Android simpelthen er langt mindre brugervenlig, især når det gælder håndteringen af apps.Det er derfor visse firmaer, f.eks. HTC, har valgt at lægge deres egne launcher-skins på telefonerne.


Men hvad nu, hvis man kunne få et skin, der ikke bare gjorde ens Android-telefon super-brugervenlig, men også samtidig gjorde ens forbrug af Facebook meget nemmere? Det er det, der er Zuckerberg og co.?s seneste idé. Og derfor har de lanceret Facebook Home.


 


 
Galleri: Facebook Home


 


 

De første smartphones klar til Facebook Home 


 


Glem Facebook-fonen


HTC First, mellemklasse-telefonen, der blev lanceret på eventen, kommer med Facebook Home præ-installeret, og skulle derudover have en dyb Facebook-integration. Ved redaktionens slutning er der dog intet nyt om, hvad denne dybere integration skulle bestå i.


Facebook Home er dog langt fra eksklusiv til HTC First. Den nye launcher vil kunne downloades fra 12. april til de store Android-modeller (Samsung Galaxy S III / S IV, HTC One, One X), og formentlig senere til mindre modeller.


Det, som Facebook Home gør ret elegant ? hvis man altså bruger Facebook nok til at lade det være den primære indgang til sin telefon ? er at den overtager hele app launcheren. Inklusive låseskærmen.


Sidstnævnte bliver omdannet til et sted, du kan se opdateringer fra dine nære venner, og swipe dig igennem de nyeste billeder fra dine venners profiler. I bunden er der et billede af dig selv i en cirkel, og når du trykker herpå, får du adgang til at vælge Apps, Messenger og den sidste app, du har brugt.


 


 

Facebook Home 


 


Udvælger de vigtigste status-opdateringer


Det burde være relativt selvforklarende, bortset fra at Apps-funktionen kun giver dig adgang til dine allermest brugte apps. På den måde kan du komme hurtigt fra oplåsning til app-start. Du kan naturligvis stadig få adgang til hele din app-liste ved at swipe på en bestemt måde.


En anden smart ting ved Home er, at den udvælger de opdateringer, den tror du helst vil se, baseret på dine tidligere valg, sådan at det ikke er alle opdateringer, der bliver vist. Du kan også let swipe ind og ud af Messenger-klienten og skifte mellem denne og en app, du bruger. Når der tikker en besked ind på Messenger, dukker der en lille boble op med et billede af afsenderen. Du kan så gå ind og svare og hurtigt komme tilbage til den foregående app.


Du kan se, hvordan Facebook Home fungerer på videoen herunder.


 


 


 

Annonce