Forside Nyheder

Google Glass til salg på eBay for en halv million


Onsdag kunne årvågne eBay-brugere med pengepungen i orden have sikret sig en af de mest omtalte gadgets for tiden: Google Glass.


Googles intelligente brille var blevet lagt op af sælger, der dog endnu ikke havde produktet i hænderne, men som havde planer om at få den om ?et par uger.?


Lige nu er Google nemlig ved at sende de Google Glass-enheder ud til folk, som skrev sig op til dem under sidste års Google I/O-konference, og som har betalt 1500 dollar for at få lov at erhverve sig et par. Google havde begrænset salget af Google Glass til udviklere, der kunne lave apps klar, til når den egentlige lancering kommer.


Sælgeren var altså klar til at bortauktionere den udgave af Google Glass, han havde sikret sig, og det kunne have været en god forretning for ham. Kort efter Glass-eksemplaret røg op på eBay, var buddene oppe på 90.000 dollar eller over en halv million danske kroner.


Og så pludselig var auktionen borte, før hammeren rent faktisk faldt. Det er ganske sandsynligt, at Google har kontaktet sælgeren og måske nægtet at levere Glass-enheden til ham, hvis han solgte den videre med det samme. Så vidt vides, er der nemlig en hel del hemmelighedsklausuler forbundet med den aftale, de tidlige Glass-købere skrev under på for at være blandt de første.

Annonce