Forside * Nyheder

Har din mobil også en “hemmelig” TV-udgang?




Sandberg MHL-HDMI Converter



 


Hvis mobilen er født med MHL – Mobile High-Definition Link – kan den tilsluttes dit TV via en HDMI-adapter.


Hvis din mobil hedder LG, Sony, Samsung, Sharp, Huawei, Lenovo, Acer, Asus eller HTC er der rigtig gode chancer for at den kan mere end du måske lige tror. At den har en “hemmelig” TV-udgang.


Det lille Micro-USB stik, som du normalt bruger til opladning har muligvis MHL, som står for “Mobile High-Definition Link”. Det er en udgang der kan benyttes, til at afspille videoer, se billeder og høre musik, i op til 1080P HD-kvalitet og med op til 8 kanalers surround-sound.


Tilbehørsleverandøren Sandberg har lavet en MHL-HDMI Converter, der kan omsætte High-Definition Link til HDMI, for tilslutning på en almindeligt TV.


Tjek oversigten her, for at se om din mobiltelefon har MHL. Bemærk dog at selvom Samsung Galaxy S3 og S4 står på listen, så kræver de telefoner en ekstra adapter for at kunne levere MHL-signal ud.


 


Pris og tilgængelighed


Sandberg MHL-HDMI Converter koster kr. 149, og kan købes på nettet og i butikker hvor de forhandler Sandberg tilbehørsprodukter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.