Forside Nyheder

Netflix eksklusiv: Orange is the New Black
Orange is the New Black. Foto: Netflix 


Til sommer kommer den næste originalserie på Netflix, denne gang et komisk drama.


Orange is the New Black er en ny original-serie på Netflix, der har premiere til sommer. Serien er baseret på de amerikanske bestseller-erindringer af Piper Kerman


Serien følger Brooklyn-pigen Piper Chapman (Taylor Schilling), hvis årti-gamle forhold med narkotikasmugleren Alex (Laura Prepon) ender med en anholdelse, og udsigten til et årelangt ophold i et amerikansk kvindefængsel.


For at betale hendes gæld af til samfundet, må Piper udskifte hendes behagelige New York liv, vinke farvel til sin forlovede Larry (Jason Biggs), og bytte det ud med en orange fangedragt. I fængslet møder en forvirrende kultur, hvor hun er tvunget til at sætte spørgsmålstegn alt, og danne uventede nye alliancer med en gruppe af excentriske og åbenhjertige indsatte.


Orange is the New Black er skabt af Jenji Kohan, og seriens cast omfatter også Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Pablo Schreiber, Danielle Brooks, Laverne Cox og Taryn Manning.


“Jenji Kohan har skabt en dramatisk, men dybt morsom verden, med uforglemmelige figurer og nådesløs humorbaggrund af en kvindefængslet”, lyder det fra indholdschef hos Netflix, Ted Sarandos.


Alle 13 afsnit har eksklusiv premiere på Netflix d. 11. juli 2013.

Annonce