Forside Nyheder

Ny forbedret brugerflade til QNAP NASGalleri: QNAP QTS 4.0 brugerflade


 


QTS 4.0 hedder den ny brugerflade til QNAP, der også er klar med nye NAS-serier til hjemmet og det lille kontor.


Turbo NAS TS-x21 og TS-x20 hedder de nye modelserier NAS fra QNAP, til hjemmebrugere og hjemmekontorer.


De nye modeller i TS-x21-serien er udstyret med 2,0 GHz CPU og 1GB DDR3 RAM, mens TS-x20-serien har 1,6 GHz CPU og 512MB DDR3 RAM. Begge serier er ideelle mediecentre til lagring og deling af store multimediefiler og leverer samtidig en uovertruffen ydeevne, når det kommer til den daglige databackup, fillagring og fildeling.


TS-x21- og TS-x20-serierne er begge udstyret med det splinternye Turbo NAS-styresystem, QTS 4.0 beta. QTS 4.0 tilbyder bl.a. et såkaldt multi-vindue-design i en webbaseret brugerflade, fil-synkronisering på tværs af platforme og mobil-apps. 


 
Galleri: QNAP TS-120


 


 


Flere muligheder i de nye NAS


Det nye multi-vindue-design, i brugerfladen QTS 4.0, gør det muligt for brugeren at arbejde i flere vinduer og springe mellem adskillige opgaver på samme tid.


Der er en ny søgefunktion og et kontrolpanel der giver et hurtigt overblik over systemet, træk-og-slip-ikoner, muligheden for flere skriveborde for mere arbejdsplads mm.


Med Qsync filsynkronisering, kan filerne deles imellem enheder, både computere, smartphones og tablets. På de mobile enheder benyttes Qfile-app, for adgang til filerne på ens NAS, både hjemme og på farten. Det er også muligt at lave automatisk backup, så eksempelvis billeder taget på smartphone automatisk uploades til NAS’en derhjemme.


En Turbo NAS kan også fungere som hjemmets mediecenter. Serveren understøtter både DLNA og AirPlay. De mange applikationer gør det nemt at samle, administrere og dele store mængder af billeder, musik og videoer med resten af hjemmets beboere.


 


 
Galleri: QNAP TS-420


 


 


Nye og forbedrede features i QTS 4.0
 • myQNAPcloud.com: en ny QNAP-medlemsportal til administration af registrerede Turbo NAS-enheder, hvor du blandt andet kan tilgå NAS-services og hurtigt få adgang til online-systemopsætningen på start.qnap.com uden at bruge en cd.


 • Smart skrivebord: mulighed for at arbejde i flere vinduer, quick start-menu, smart kontrolpanel, træk-og-slip-ikoner, mulighed for flere skriveborde, personlige skrivebordsbaggrunde og en smart værktøjslinje med blandt andet hurtigsøgning, påmindelsesfunktion og meget, meget andet.


 • Qsync-funktion: brugere tilføjer filer til Qsync-mappen, der automatisk opdaterer og synkroniserer filerne med alle de enheder, der er tilknyttet Turbo NAS-serveren. Med forskellige opsætningsmuligheder for filsynkronisering og fildeling til grupper.


 • App Center: vælg mellem mere end 80 forskellige apps, der kan forbedre forskellige applikationer på din Turbo NAS.


 • Photo Station: helt ny brugerflade, mulighed for at oprette et personligt, virtuelt slideshow ved at trække og slippe billeder, automatisk sortering af billeder på en tidslinje, billede-tagging samt billede-og video-backup med Smart Import.


 • Music Station: helt ny brugerflade samt muligheden for at redigere i tekster.


 • File Station: understøtter billede-thumbnails, opsætning af egenskaber og privilegier til billeder, flyt filer fra lokale computere til File Station ved at trække og slippe, papirkurv opdelt efter delte mapper.
  Mediebibliotek: understøtter transcoding af filer.


 • QAirplay: afspil videoer og billeder, der er lagret på Turbo NAS-serveren på tv via AirPlay-enheder.


 • HappyGet: tredjepartsapplikation der understøtter backup af YouTube-videoer, Facebook-billeder og Vimeo-videoer.


 • Qfil/Qfile HD: understøtter automatisk upload af billeder fra dine mobile enheder.


 • Qmanager: understøtter fjernstart (Wake on LAN) og fjernstyring, så du kan tænde og administrere din Turbo NAS, selvom du ikke er i nærheden.


 • Surveillance Station Pro: ny brugerflade, support på tværs af webbrowsere på pc; Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox.


 


 
Galleri: QNAP TS-220 med hot swap diske


 


 


Specifikationer på nye servermodeller 


TS-x21 serien – tårnkabinet, kan fås med 4, 2 eller 1 diske, 2,0 GHz CPU, 1GB DDR3 RAM, SATA HDD/SSD, 2X USB 3.0, 2X Gigabit LAN-porte (TS-421), 1X Gigabit LAN-porte (TS-221, TS-121), LCM panel (TS-421); harddiskene til modellerne TS-421, TS-221 er hot-swappable og kan skiftes mens serveren kører. Priser (DKK inkl. moms) – TS-421: 3.999; TS-221: 2.549; TS-121: 1.849.


TS-x20 serien – tårnkabinet, kan fås med 4, 2 eller 1 diske, 1,6 GHz CPU, 512MB DDR3 RAM, SATA HDD/SSD, 2X USB 3.0, 2X Gigabit LAN ports (TS-420), 1X Gigabit LAN-porte (TS-220, TS-120), LCM panel (TS-420); harddiskene til modellerne TS-420, TS-220 er hot-swappable og kan skiftes mens serveren kører. Priser (DKK inkl. moms) – TS-420: 3.449; TS-220: 1.999; TS-120: 1.499.


 


Tilgængelighed på ny brugerfladen


Tilgængeligheden på den officielle QTS 4.0 bliver annonceret separat.

Annonce