Forside Nyheder

Rdio er nu klar med Vdio


 


Rdio har fået søstertjenesten Vdio, og det vidner om en tendens for muskstreamingtjenesterne.


For nylig begyndte rygterne at svirre om, at Spotify ville begynde at konkurrere med Netflix og de andre video-streamingtjenester. Det skulle dels ske for at øge medlemstallet, men også for at blive en større spiller, så tjenesten kunne få bedre aftaler med pladeselskaberne.


Men nu er Rdio kommet den i forkøbet. Rdio, der blev startet af det nordiske makkerpar Janus Friis og Niklas Zennström, har nemlig lanceret Vdio, der modsat Rdio ikke er en abonnementstjeneste. Det er ikke in all-you-can-eat-tjeneste, men derimod en Á la carte-tjeneste ligesom iTunes eller Amazon Video. Der er også en app klar til iPad-brugerne.


I første omgang er tjenesten, der har relativt nye film ombord modsat Netflix, kun lanceret i to af de mange lande, hvor Rdio er tilgængelig. Det er USA og Storbritannien.


Men det betyder til gengæld, at de mange brugere af tjenester som Unblock-Us.com, man finder blandt Recorderes brugere, bør have let adgang til Vdio.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.