Forside Nyheder

Ser vi en iPhone 5S til Apple WWDC i juni?


Hør, mangler der ikke noget? Foråret er for alvor kommet i gang ? men der har ikke været nogen forårs-lancering fra Apple.


Apple har netop annonceret, at deres ultrapopulære WWDC (World Wide Developer Conference)-begivenhed finder sted fra 10-14. juni. Apple bruger traditionelt denne begivenhed til at lancere nye versioner af styresystemer og program-suiter. Men i år kan det også blive baggrunden for lancering af nye Apple-produkter.


For med mindre, Apple inden for de næste 5-6 uger annoncerer en presse-event, ser det ud som om, Apple vender tilbage til juni måned som annoncering-tidspunkt for nye sager. iPhone 4 var den sidste iPhone, der blev annonceret i juni – til WWDC i 2010. Siden har Apple skiftet mellem at præsentere en ny iPad i første kvartal, og en ny iPhone i september/oktober.


Der er en god chance for at vi får en iPhone 5S at se, og måske løfter Tim Cook sløret for den ?spændende, nye produktkategori?, han lokkede med under en regnskabsfremlæggelse i tirsdags. Det kan både være et tv eller et ur, men er sandsynligvis det sidste.

Annonce