Forside Nyheder

Sonys nye videokamera er vandtætGalleri: Sony Handycam HDR-GW66VE


 


Slut med særlige undervandshuse, her er videokameraet der er vandtæt ned til 10 meter.


Med det nye Handycam HDR-GW66VE fra Sony er du klar til at forevige familiens små og store eventyr. Optag HD-videoer under vandet på dykkerrejsen, film i fuld fart ned ad pisterne på skituren, eller tag fotos på storbyferien.


Sony lover nemlig at dette videokamera kan modstå lidt af hvert: Støv, snavs, frost, en tur på gulvet og så er det vandtæt. Nøgleord er:  • Vandtæt ned til ti meter – modstår støv, snavs, frost og tab

  • Optager flot Full HD-video og knivskarpe stillbilleder

  • Stabile billeder – selv når du zoomer og er i bevægelse

  • Ny knap til lette selvportrætter

  • Vælg mellem AVCHD-format og det internetvenlige MP4-format

  • Let, kompakt og nemt at betjene

Den ekstra optageknap gør det nemt at lave selvportrætter, og når det perfekte billede eller video er i kassen, er du kun ganske få klik fra at dele det hele med familie og venner på f.eks. Facebook eller Instagram.


 


Pris og tilgængelighed


Sony Handycam HDR-GW66VE er tilgængelig fra juni 2013.


Vejledende udsalgspris er kr. 3.900,-

Annonce